2018-11-13

Prokuratūros išvados įrodo, kad mudu su Mindaugu Puidoku, siekdami kuo greičiau grąžinti Kručinskų vaikus tėvams, viską darėme teisėtai.

Prokuratūros išvados parodė, kad Vaiko teisių tarnyba ir policija su Kručinskais nuo pat pradžių elgėsi neteisėtai ir neteisingai. Sveikiname Kručinskus, dėkojame advokatams Rūtai Čilinskaitei-Visočnik ir Sauliui Dambrauskui, o taip pat visiems neabejingiems piliečiams, kurie piketavo ir kitais būdais protestavo prieš grubius šeimos teisių pažeidimus. Prokuratūros išvados įrodo, kad mudu su Mindaugu Puidoku, siekdami kuo greičiau grąžinti Kručinskų vaikus tėvams, viską darėme teisėtai.
Dabar lauksime policijos spaudos konferencijos, nes ji  niekaip negali per dvi savaites atsakyti visuomenei viešai ir į mano paklausimą, kokiu pagrindu sulaikė, įkalino parai Eglę Kručinskienę ir 21 valandą nuo vienos dienos 14:00 iki kitos dienos 9:00 nedavė jai nei pavalgyti, nei atsigerti. Ar policija laukia, kol tuometinė l. e. Kauno Vaiko teisių sk.vedėjos pareigas atsiprašys Eglės Kručinskienės už tai, kad ją apšmeižė pasakydama per INIT TV, kad ji buvo girta?
Juk toks elgesys su E. Kručinskiene yra jos orumo žeminimas, o maisto ir vandens nedavimas yra kankinimas.
Lauksime viešo policijos ir Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos (toliau VTAĮT) atsiprašymo. Jo nesulaukę, organizuosime piketus prie Kauno policijos, Kauno VTAĮT, Generalinio komisariato ir centrinės VTAĮT.
IR TOLIAU SKUBINSIME VAIKO TEISIŲ APSAUGOS ĮSTATYMO PATAISAS.
https://m.delfi.lt/lietuvoje/article.php?id=79569887

Komentarų nėra: