2011-12-07

Ar TS-LKD atsikratys libertarizmo?

http://verslas.delfi.lt/business/konservatoriu-frakcija-seime-uz-visiska-pensiju-grazinima.d?id=52581163

www.alfa.lt/straipsnis/13182680/Degutiene..butina.greiciau.ivesti.prabangos.mokescius=2011-12-06_08-42/

Visos be išimties krikdemiškos, moderatoriškos ir liaudies partijos (taip dažniausiai ES šalyse save vadina save konservatoriai) palaiko ir taiko prabangos, automobilių, ekologijos, turto, nekiln.turto ir progresinius mokesčius, išskyrus Lietuvos TS-LKD, ačiūdiev, iki šiandien.

Ne dėl ekonomikos skatinimo, o dėl TEISINGESNIO (nuo žodžio "socialinis teisingumas") surenkamų biudžeto pajamų perskirstymo.

Net dauguma užsienio liberalių partijų palaiko aukščiau išvardintus mokesčius.

Tik Lietuvos liberalų partijos yra Lietuvos laisvosios rinkos instituto apkrėstos libertarišku požiūriu į šiuos mokesčius. Ir kitos partijos taip pat yra apkrėstos šiuo pilietinę visuomenę griaunančiu virusu, nes jis ardo teisingumą.

Šio požiūrio esmė - Lietuvoje turi teisę gyventi tik jauni, sveiki, turtingi ir įtakingi. Senukams, skurdesniems, neįgaliems, sergantiems, biudžetininkams jokių šansų turėti lygias teises (tokias pačias teises) kaip ir libertarai. Tik libertarai valdo ir prichvatizuoja žemės sklypus, nekiln.turtą prestižiškiausiose ir gražiausiose vietose, tik jie paskirsto biudžetą, todėl tik jie išsimoka dividendus , tantjemas ir nemoka nuo jų tokių didelių mokesčių, kaip kad moka nelibertarai, t.y. samdomi darbuotojai, biudžetininkai ir t.t.

Ši neteisinga tvarka maskuojama Lietuvos laisvosios rinkos instituto pasakomis, kad tik darbdaviai yra visuomenės ir valstybės gerovės garantas, o "nenešantys pelno" mokytojai, gaisrininkai, paveldo saugotojai, pensininkai yra tik nereikalingos išlaidos.

Todėl labai džiaugiuosi, kad pagaliau mūsų partijoje atsirado grupė žmonių, kurie nusprendė nebetylėti: ypač krikdemų bendruomenėje prabudo ambicijos ir jie prisiminė ir garsiai visiems priminė, kad egzistuoja TS-LKD Seimo rinkimų programa, kurioje yra ne tik pažadai apie nesitaikstymą su alkoholio propagavimu, bet ir mokesčiai, mažinantys socialinę atskirtį ir didinantys teisingumą.

Dabar ateina laikas prisiminti ir TS-LKD rinkiminius pažadus apie viešųjų pirkimų skaidrinimą ir kovą su korupcija.


Komentarų nėra: