2011-12-05

Reikalinga prokurorų rotacija

Būtina pakeisti Klaipėdos apygardos prokuratūros vadovus, nes jei jie juodųjų archeologų byloje slėpė svarbius įkalčius ir tai, kad juos turi, supažindino nusikaltėlius, kurie buvo įsitikinę, kad sunaikino tarpusavio kompromituojančius pokalbius, tai kaip jei susitvarko su viešo intereso gynimu kitose bylose ir ką jei ten jose atstovauja":
kai pagavom tuos juoduosius archeologus, šiaip ne taip rašydami daugybę skundų pasiekėme, kad pas juos būtų atliktos kratos. Kažkoks nežinomas VRM genijus "atšifravo" jų kompų ištrintus kietus diskus su info ("javki, kvartiri, pervevody, scioty, familii, sviaznyje, spossoby peredaci cerez granicu ir t.t."). 
Skuodo prokuroras turi, bet niekam nerodo, mes dar nežinom, kad jie tiek daug turi, galvojam, kodėl mūsų neprileidžia susipažinti - mes juk civilinis ieškovas - privalo,o tas skuodiškis - ne. 
Tada mes pas gen.prokurorą, tas nurodymą, atlekiame su Laisvūnu Kavaliausku pas apyg.prokurorą Giedrių Danielių, tas sėdi su skuodiškiu ir šypsosi: sako - ne, nerodysim nieko, nes mūsų teisė nerodyti, generalinsi prokuroras neturi teisės šioje byloje nurodinėti, mes atsakom, mes tiriame, MES GERIAU ŽINOME.
O teisme pamatėme, kad jie tiems juodiesiems VISKĄ - TUOS SLAPČIA IŠŠIFRUOTUS JŲ POKALBIUS - PARODĖ, o tie turėjo pakankami laiko reikaliukams tvarkyti, nes nebuvo suimti.
Klaipėdos apygardos prokurorai taip dažnai daro - su tais parodymais. Ir mano byloje "Investicijų kvadrantui" viską parodė (nors tas nėra bylos šalis, taigi grubus įstatymo pažeidimas), kad tas duotų nurodymą privačiai advokatų kontorai man kaltinimus paruoštų, tai Michailovskiui beliko tik nekūrybiškai juos atkartoti.
Jie taip dažnai įstatymus pažeidinėja, bet jie mano, kad jie ir yra įstatymo savininkai: kada nori - laikosi, kada nenori - nesilaiko.
TODĖL JUOS BŪTINA ROTUOTI.

Komentarų nėra: