2013-12-27

Ar mirtini šūviai lošimų salone sustabdys Seimą nuo naujų 2500 lošimo aparatų įrengimo daugelyje kavinių?

Ar mirtini šūviai lošimų salone sustabdys Seimą nuo naujų 2500 lošimo aparatų įrengimo daugelyje kavinių?
V.Deksnio straipsnis kupinas vilčių, kad azartinių lošimų aparatų lobistams įrengti dar papildomus 2500 lošimų aparatų gal sutrukdys mirtini šūviai Kauno lošimų salone. Įdomu, ar šios šaudynės nors kiek paveiks alkoholio lobistų ištvirkintus Seimo narius?:
"Nuo azarto ir alkoholio (o gal ir dar labiau svaiginančių medžiagų) apkvaitęs veikėjas nei iš šio,
nei iš to išsitraukė pistoletą ir nupylė prie vieno stalo su juo girtuokliavusį policijos pareigūną ... už galvos turėtų susiimti ir lošimų verslo atstovai. Juk visa tai įvyko toli gražu ne gatvėje, o lošimo automatų salone "Admiral Club". Kai prisimeni, kad tame pačiame Kaune, tik kituose lošimo namuose prieš mėnesį aidėjo "Uzi" šūviai ir tik dėl laimingo atsitiktinumo niekas nenukentėjo, darosi šiurpoka."
http://m.lrytas.lt/-13877467761386863863-torpeda-automatų-savininkui.htm

1 komentaras:

Dr.elvis rašė...

Ar norite parduoti savo inkstus? Arba jūs ieškote galimybės parduoti savo vaiką už pinigus, nes jis yra finansiškai skaldytas ir jūs nežinote, ką daryti, susisiekite su mumis šiandien ir mes Jums pasiūlysime gerą jūsų inkstų kiekį. Mano vardas (dr. Elvis Whyte), mūsų ligoninės specialistas, besispecializuojantis inkstų operacijoje, taip pat mes užsiimame inkstų pirkimu ir transplantacija su gyvu donoru. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su doctorelviswhyte@gmail.com arba whatsapp +2347083629144