2013-12-28

N.Puteikio 2013 12 14 d. prašymas dėl priėmimo į Bendrijos Lietuvos Krikščionys Demokratai narius:

N.Puteikio 2013 12 14 d. prašymas dėl priėmimo į Bendrijos Lietuvos Krikščionys Demokratai narius:

Bendrijos Lietuvos Krikščionys Demokratai Klaipėdos skyriaus LKD bendrijos valdybai
Nuorašas: LKD bendrijos valdybai

TS-LKD Danės skyriaus nario Naglio Puteikio, gyv. Vytauto 8-7, Klaipėda

PRAŠYMAS
2013 12 14

DĖL PRIĖMIMO Į BENDRIJOS LIETUVOS KRIKŠČIONYS DEMOKRATAI NARIUS
Remiantis Bendrijos Lietuvos Krikščionys Demokratai statuto III dalimi prašau priimti mane Bendrijos Lietuvos Krikščionys Demokratai nariu.
Esu susipažinęs su LKD bendrijos Programa ir LKD bendrijos Statutu, pritariu jiems ir įsipareigoju juos vykdyti.
Norėčiau tapti Jūsų nariu, nes manau, kad iš dabar Lietuvoje esančių partijų būtent TS-LKD sudėtinė dalis - LKD bendrija labiausiai ir nuosekliausiai gina silpniausius visuomenės narius, siekia socialinio teisingumo ir teisinio teisingumo, kasdieniais veiksmais ir savo pavyzdžiu LKD bendrijos nariai Lietuvoje įgyvendina vakarietiškos kultūros, kurios neatsiejama dalis yra krikščioniškos vertybės, principus.

Naglis Puteikis

P.S.: LKD bendrijos statuto III dalies 3 punkte nurodyta, kad turėčiau užpildyti LKD bendrijos statute nustatytos formos nario registracijos anketą („LKD bendrijos nariais tampa užpildę nustatytos formos nario registracijos anketą“) . Internete tokios rasti nepavyko, todėl kreipiausi į LKD Atsakingąjį sekretorių P.Saudargą, kuris pasiūlė kreiptis į Dalią Bufaitę. Pastaroji informavo, kad nustatytos formos kol kas nėra, todėl reikia pildyti laisvos formos prašymą, ką ir padariau.

Naglis Puteikis

1 komentaras:

Dr.elvis rašė...

Ar norite parduoti savo inkstus? Arba jūs ieškote galimybės parduoti savo vaiką už pinigus, nes jis yra finansiškai skaldytas ir jūs nežinote, ką daryti, susisiekite su mumis šiandien ir mes Jums pasiūlysime gerą jūsų inkstų kiekį. Mano vardas (dr. Elvis Whyte), mūsų ligoninės specialistas, besispecializuojantis inkstų operacijoje, taip pat mes užsiimame inkstų pirkimu ir transplantacija su gyvu donoru. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su doctorelviswhyte@gmail.com arba whatsapp +2347083629144