2014-01-18

A.Ramanauskas-Greitai: "TS renegadas ir violetinis alkopsichopatas Puteikis" - 2013 Metų violetinio durniaus nominantas.

A.Ramanauskas-Greitai: "TS renegadas ir violetinis alkopsichopatas Puteikis" - 2013 Metų violetinio durniaus nominantas.

Algirdas Ramanauskas-Greitai vėl paskelbė savo nominacijas. Patekau į nominantus ir aš - kaip "TS renegadas ir violetinis alkopsichopatas", o nominacija - Metų violetinis durnius (žr.jo feisbuko printscreeno nuotraukoje)

Gaila, kad tolerantiškasis A.Ramanauskas-Greitai (pasipiktinęs K.Uokos elgesiu prieš gėjų paradą buvo sustabdęs narystę TS-LKD partijoje) labai jau netolerantiškas - užblokavo mane savo feisbuko paskyroje, tai negaliu jam nei padėkoti nei su juo padiskutuoti.

Tai pusė velnio, nes su kai kuriais emigrantais kai kada buvo pasielgta "kiečiau":

"2010 m. gruodžio 10 d. vykusį savo renginį, skirtą Lietuvos emigrantams Airijoje, A. Ramanauskas užbaigė žodžiais „eikit jūs visi n**ui". Po to šou organizatoriai atsiprašė žiūrovų ir grąžino pinigus už bilietus." - iš http://www.lrytas.lt/-12923288411290382158-per-humoro-vakar%C4%85-dubline-a-ramanauskas-greitai-airijos-lietuvius-pasiunt%C4%97-toli-nuotraukos.htm#.UtmjjBDFH3g

Apie A.Ramanausko užpernykštes nominacijas  - čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/Algirdas_Ramanauskas

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Kažkada Ramanauskas (žinoma, juokais) siūlė tokį grupės pavadinimą – "Šūdai ir myžalai". Bet atrodo, kad jis (be juokų) jau ir groja toje grupėje.