2014-01-22

Policijos gen.komisaras S.Skvernelis apie kruviną policijos darbą.

Policijos gen.komisaras S.Skvernelis apie kruviną policijos darbą.
Žemiau cituojamame straipsnyje atsiskleidžia itin saldus ir rožinis vaizdelis, bet: tiek gen.komisaras S.Skvernelis, tiek Kauno policijos komisaras du kartus žadėjo visuomenei papasakoti apie dviejų Kauno policininkų kruviną darbą - 72 metų močiutės, vaikų darželio auklėtojos sumušimą iki komos (iki kraujo sudaužyta galva ir smarkiai sumuštas pilvas) už tai, kad neva be leidimo prekiavo jos pačios išaugintomis vaistažolėmis ir obuoliais. Jau eina treti metai, bet nei vienas, nei kitas policijos vadovas nieko nepasakoja, taigi treti metai, kaip apgaudinėja visuomenę, o močiutę, kuri po komos liko kaip 5 metų vaikas, sumušę policininkai toliau kyla karjeros laiptais. Koks bus sekantis jų kruvinas darbas?:

"Sociologinės apklausos, kurias kiekvienais metais atlieka vis kita bendrovė, rodo, kad 69 proc. visuomenės pasitiki policija. Šis rodiklis auga jau eilę metų. Kaune šis rodiklis dar geresnis. Mes didžiuojamės šiuo rezultatu, kuris pasiektas kruvinu darbu - tiesiogine ir netiesiogine prasme. Policija žygiuoja pirmyn, yra šiuolaikiška institucija", - kalbėjo generalinis komisaras Saulius Skvernelis."
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/posta-paliekantis-kauno-policijos-vadovas-a-kaminskas-palieku-profesionalu-ir-vieninga-personala.d?id=63813584

3 komentarai:

Naglis Puteikis rašė...

Policijos vadas Skvernelis pasakoja apie kruviną policijos darbą, bet apie A.Ramanauskienės sukruvinimą iki komos-ne: http://tiny.lt/yf5759t

Unknown rašė...

Ačiu Nagli, kad neužmirštate juodus darbus policijos, prieš seną moterį. Gūdi provincija ta Lietuva, didžioji dauguma visuomenė neturi jokios savigarbos. Tokios valstybės negali gerbti kitataučiai.

Anonimiškas rašė...

Ką vis tik reiškia - "neva be leidimo"? Tai su leidimu ar be leidimo? Nes nuo čia ir reikėtų pradėti istoriją.