2020-01-24

Seimo nario Naglio Puteikio kvietimas dalyvauti sausio 27 d. 9. 30 val. Seime rengiamoje konferencijoje

Gerbiami žiniasklaidos atstovai,

 

Informuojame, kad įvairių partijų, profsąjungų vadovai ir viešo intereso gynėjai bendru laišku kreipiasi į Prezidentą Gitaną Nausėdą, nevetuoti civilinio turto konfiskavimo įstatymo ir pirmadienį, t. y. sausio 27 dieną, 9.30 val. Seime rengia spaudos konferenciją.

 

Laiške prezidentui rašoma:

Kreipiamės į Jus sunerimę, kad įtakos grupės ir jų interesus ginantys politikai mėgina sustabdyti Civilinio turto konfiskavimo įstatymo įsigaliojamą ir esminėmis pataisomis paversti jį dar vienu butaforiniu kovos su korupcija ir neteisėtu praturtėjimu įrankiu.

Gerbiamas Prezidente, visuomenė iš Jūsų tikisi, kad stosite jos pusėn ir suteiksite teisėsaugai veiksmingą įrankį kovoje su korupcija, mokesčių slėpimu ir kitais panašiais nusikaltimais, kurie alina šalies ekonomiką, o vyraujantis nebaudžiamumas už juos yra pakirtęs visuomenės tikėjimą teisingumu <...>".

 

Laišką pasirašo Laivės premijos laureatė Nijolė Sadūnaitė, Nepriklausomybės akto signataras Bronislovas Genzelis, seimo nariai Naglis Puteikis, Vytautas Bakas, profsąjungos „Solidarumas" pirmininkė Kristina Krupavičienė, profsąjungos „Sandrauga" primininkas Kęstutis Juknis ir kt.

 

Kviečiame dalyvauti.

 

Gražios dienos.

 

Pagarbiai,

 

Seimo nario Naglio Puteikio patarėja

Aurelija Aleškevičienė

Mob. tel. 861200338

El. p. aurelija.aleskeviciene@lrs.lt

 

Komentarų nėra: