2008-09-28

Nedidelė mažo mitingo pergalė

 

Dar vienas Klaipėdos m. savivaldybės tarybos narys atsisakė „vokelio"

 

Po 2008 09 25 d. klaipėdiečių mitingo dar pas vieną tarybos narį prabudo sąžinė – jis atsisakė vokelio.

Dabar tokių – jau 10 iš 31:

Po 1 mitingo – 4 atsisakė;

Po 2 mitingo – dar 5 atsisakė;

Po 3 mitingo  - dar vienas atsisakė.

 

Vadinasi einame tiesingu keliu: rengsime mitingus tol, kol atsisakys visi klaipėdiečiai tarybos nariai, o tada imsimės Seimo narių „vokelių".

Beje, partija skambiu pavadinimu „Tvarka ir teisingumas" bent jau Klaipėdoje, tai virto „Netvarka ir melu":

Dar prieš 2 mėnesius  - šios partijos prezidiumas savo 2008-08-05 d. sprendimu nurodė Klaipėdos miesto tarybos nariams „tvarkiečiams" (Benui Šimkui ir Valerijonui Bernotui) atsisakyti padidintų išmokų (apie tai rašiau čia):

Partijos Tvarka ir teisingumas Prezidiumas, įvertindamas situaciją dėl Klaipėdos miesto tarybos sprendimo, kuriuo tarybos nariams didinamos išmokos kanceliarinėms reikmėms, partijai atstovaujančių Klaipėdos miesto tarybos narių veiksmus laiko netinkamais ir prieštaraujančiais mūsų partijos siekiams bei programinėms nuostatoms.

Prezidiumo narių nuomone, valstybėje akivaizdžiai sunkėjant ekonominei situacijai, politikai, atstovaudami partijai Tvarka ir teisingumas, pirmiausiai privalo paisyti ne savo, bet juos išrinkusių piliečių interesų. Prezidiumo nariai mano, kad nepasisakydami prieš išmokų didinimą, partijos atstovai savivaldybėje pasielgė netinkamai. Prezidiumas tarybos nariams nurodė artimiausiu metu atsisakyti Klaipėdos miesto tarybos sprendimu patvirtintų padidintų išmokų kanceliarinėms reikmėms".

Iki šiol šį sprendimą įvykdė tik Benas Šimkus

Panašu, kad reikės prašyti TS-LKD prezidiumo:

1. Kreiptis į savus seimūnus ir savus savivaldybių tarybų narius, kad greičiau atsisakytų „vokelių";

2 . Kreiptis į TT prezidiumą, atkreipiant dėmesį, kad jų partijos narys nevykdo prezidiumo sprendimo ir neatsisako „vokelio".

Gal reikia paklausti paksininkų, gal jiems reikia suteikti brolišką pagalbą? Tegu laikinai perduoda savo Valerijoną Bernotą mums perauklėjimui. Priimsim į savo frakciją, iškaršim kailį, o kai atsisakys„vokelio", tada vėl grąžinsime į „Neteisingumo ir netvarkos" gretas, kurios vėl taps „Tvarka ir teisingumu".


Komentarų nėra: