2014-03-02

Norėčiau paprašyti pagalbos - gal galite pasirašyti už N.Puteikį internete ir parašų lapuose?

Gal galėtumėt padėti? Kad tapčiau kandidatu į Prezidentus reikia iki 03.27 surinkti 20 tūkst. parašų elektroniniu būdu ir ant parašų lapų. Pasirašant internete iškart užskaito, nes ranka rašant ant popierinių parašų rinkimo lapų dėl vienos raidės ar skaičiaus klaidos Vyriausiosios rinkimų komisijos tikrintojai ir skaneris anuliuoja visą įrašą. Pasirašyti galima iki 03.27 d.imtinai.
Kaip kandidatams sekasi rinkti parašus internetu galite matyti čia (atnaujinama kasdien 9.00 ir 16.00): www.tiny.lt/el-kandidatai

Kaip pasirašyti internetu:
1. Paspauskite šią nuorodą https://aikis.vrk.lt ir prisijunkite prie savo elektroninės bankininkystės sistemos („Swedbank" vartotojams: per aukščiau minėtą nuorodą prisijungę prie e. bankininkystės, pasirinkite nuorodą „Elektroniniai valdžios vartai").
2. Spauskite „PATVIRTINTI".
3. Skiltyje „Remiu" pažymėkite „Naglis Puteikis" ir spauskite „PAREMTI".
4. Sistemai perklausus, ar tikrai paremti, dar kartą spauskite „TAIP".
5. Sistemoje pamatysite patvirtinimą, kad parėmėte: ties Naglio Puteikio pavarde bus parašyta „Parėmiau".

P.S.- Pasirašyti gali ne tik mūsų šalyje, bet ir kitose šalyse gyvenantys Lietuvos piliečiai.
- Jei pasirašėte internetu, pasirašyti ant parašų lapų nebereikia, nes bus anuliuotas jūsų balsas
- Už vieną kandidatą galima pasirašyti tik vieną kartą. Tačiau galite pasirašyti ir už- kitus kandidatus.
Geriau pasirašyti internetu, nes iškart užskaito, o ranka rašant būna klaidų, tad geriau man paskambinkite, ar parašykite sms 865276250, ar parašykite puteikis@gmail.com, jei kas neaišku bus toje elektroninėje bankininkystėje.
Daugiau paaiškinimų  - www.puteikis.lt


Gal galėtumėt šį mano prašymą persiųsti savo draugams?

Kas nesinaudoja el.bankininkyste, gali pasirašyti ranka, susisiekę su koordinatoriais.

N.Puteikio rinkimų štabo vyr. koordinatorius Marius Matulevičius 861619433, 865022233, jo padėjėjas Donatas Aleknavičius - 864688447.

Klaipėdos apskrityje N.Puteikio parašų lapus turi ir parašų rinkimą koordinuoja Dainius Špučys tel. 869949132, arba tel.860782229.

Klaipėdos rajone - Gargžduose N.Puteikio parašų lapus turi ir parašų rinkimą koordinuoja Reda Baltinaitė, tel. 868611777.

Kaune N.Puteikio parašus renka, lapus dalina:
prie Kauno autobusų stoties Vytauto pr.30,vaistinėj "Kotrynėlė" nuo darbo dienomis 8.00 iki 17.00, o šeštadienį nuo 10.00 iki 13.00 - Rūta Zabielienė - jos tel. 861201182.
Taip pat Kaune parašus renka Algirdas Karčiauskas - tel.865085154 ir Rimvydas Žiliukas-861027749.

Vilniuje N.Puteikio parašus renka, lapus dalina:
darbo valandomis: Donatas Aleknavičius – 864688447, darbo valandomis ir po darbo - Daiva Rupulevičiūtė  - 8 603 35190, po darbo ir savaitgaliais - Aurelija Babenskienė – 860783337.

Šiauliuose N.Puteikio parašus renka, lapus dalina: Irena Vasinauskaitė tel. 864022452.

Panevėžyje N.Puteikio parašus renka, lapus dalina: Kęstutis Ignatavičius tel.864144471.

Mažeikiuose N.Puteikio parašus renka, lapus dalina: Daiva Šideikienė tel. 861236636.

Alytuje N.Puteikio parašus renka, lapus dalina: Alma Šeperienė tel.865048356.

Radviliškyje  - Laimutė Šlamienė tel. 867643439.

Kybartuose ir Vilkaviškyje parašus renka, lapus dalina: Jonas Kazalupskas 864085866.
Geriau pasirašyti internetu, nes iškart užskaito, o ranka rašant būna klaidų, tad jei kas neaišku bus toje internetinėje bankininkystėje geriau man paskambinkite tel.865276250 -  Naglis Puteikis


Būčiau dėkingas, jei paremtumėt mano rinkimų kampaniją pervesdami 40 Lt sumą į mano rinkimų sąskaitą (galima paremti ir didesne suma, tačiau prieš tai privalu deklaruoti pajamas):


Naglis Puteikis

LT737300010138332964 ,,Swedbank", AB
SWIFT kodas HABALT22, banko kodas 73000
Paskirtis: "Auka rinkimų kampanijai, (Jūsų) asmens kodas"
---

Įdiegėme mokėjimai.lt mygtuką, automatiškai perduodantį suformuotą 40 Lt paramos pavedimą į rėmėjo interneto banką. Naudojantis juo tereikia autorizuotis ir patvirtinti apmokėjimą.

(Kažkodėl ši mokejimai.lt paslauga neteikiama Swedbank klientams).
Mokėjimai.lt - Lietuvos Banko prižiūrimas pinigų operatorius.

21 komentaras:

Naglis Puteikis rašė...

ATNAUJINTA INFO IR KONTAKTAI: noriu paprašyti pagalbos - gal galite pasirašyti už mane internete ir parašų lapuose?: http://tiny.lt/hdyfpn4

Naglis Puteikis rašė...

ATNAUJINTA INFO IR KONTAKTAI: noriu paprašyti pagalbos - gal galite pasirašyti už mane internete ir parašų lapuose?: http://tiny.lt/hdyfpn4

Anonimiškas rašė...

Stengiamės Nagli !!!

Anonimiškas rašė...

Pasirašome, linkime Jums sėkmės.

laima rašė...

sekmes

Angelė rašė...

Pasirašėme,sekmės

Anonimiškas rašė...

sekmes!

tik paneikite kad jusu stabe dirba penktakolonininke ala jefimova, rasinejanti i jusu siena. labai jau neskaniai atrodo jos postai...

Anonimiškas rašė...

valio!!!pagaliau klaunu sou prasideda!!!!ka jus pazadesit tautai?

Vanda rašė...

Būtų labai gerai,kad parašus rinktumėt gal kokiame prekybos centre,pvz."BIG".Juk ne visi turi tą e.bankininkystę.O taip būtų patogu žmonėms ir tikrai greitai surinktumėt.Tikrai balsuočiau už jus,bent jau vienas iš padoresnių kandidatų.Pagalvokit apie tai ir linkiu sėkmės,,,,

Anonimiškas rašė...

nepasirašysiu nė už ką... įsivaizduokit jį prezidento vietoje, o ne šūkaujančio politiko kėdėje... ar JŪS nieko nematote? Atsipeikėkite...

Dalius rašė...

Spameriai yra blogis. Puteikis yra spameris, dėl to nevertas ne tik būti prezidentu, bet ir surinti reikiamus parašus.

Arūnas (Vilnius) rašė...

Pasirašėme..., o kažkokie etatiniai anoniminiai "troliai" yra eiliniai klapčiukai šios "išpuoselėtos" sistemos dalis. Vargas Jų....

Jonas rašė...


Didelės sėkmės ir Aukščiausiojo palaimos rinkimų kovoje. Pasirašiau ir palaikysiu visur ir visada.

afganas rašė...

Parašą užsidirbt reikia, ką nuveikėt "afganų" labui?

Anonimiškas rašė...

as uz , todel kad daugiau nera uz ka, jei butu buves Butkevicius buciau tikriausiai uz ji,uz tokius pries kuriuos kai kas turi kompromata, niekados nebalsuosiu, nes jie yra tampomi uz virvuciu ir neturi zodzio, nes bijo, o pries si kandidata tikiu kad bespridelcikai nieko neturi, sekmes jums , bet manau jei tauta ir isbalsuotu, tada uzlustu kompai ir po visko jau pirmauti prisininkai,baisiau uz lt net neisivaizduoju kur dar gali buti,rusijoj visko yra,bet cia kai kuriuose vietose jiems dar toli.

Ignas rašė...

Asilas tu Puteiki, kaip ir visi Paulauskai ir Paksai ir kiti brudai. Vienintelė reali ir tinkama į prezidentus kandidatė yra D. Grybauskaitė. Vienintelė politikė, kuri ne į Rusiją žvelgia, o į Vakarus, kas mums yra laisvės garantas. O šitie rudnosiukai šiknalaižiai geriau tegul pas asilą Vovą važiuoja.

irena rašė...

Pats tu ribotas asilas esi, juk ne prezidentus renka, o tik kandidatus, jei zaidziame demokratija - tai pasirasyti reiketu uz kelis - kas i desine ziuri, kas i kaire, o kas per viduri, idomesnis zaidimas,zmones tures didesni pasirinkima ir visai nebutina is anksto drabstytis purvais. Kada pagaliau suaugsite, kad kita apipilti purvu - reikia irodyti kuo gi tu pats pranasesnis esi!

Linita rašė...

Uz vieninteli ir tepasirasiau.Uz vieninteli ir tebalsuosiu.N.Puteikis vienintelis kalbantis teisybe be issisukinejimu.Toks ir turi buti prezidentas.

Anonimiškas rašė...

Renkam parašus, stengiamės.

Anonimiškas rašė...

Paskaitykit praietų metų Naglio pasisakymus žiniasklaidoje, apie tai, kaip policija blogai dirbo kai jo žmoną sužalojo chuliganai. O tada po kelių dienų tv eteryje pasirodė laida "Farai" (pažiūrėkit ir ją) ir parodė viską iš kitos pusės. Būsit protingi – pasidarysit protingas išvadas. Dėkui.

Igoris rašė...

na ir kaip man pasirašyti, prisijungus prie el. valdžios vartų su elektroniniu parašu išmeta klaidą:
Neteisingi parametrai arba nepakanka teisių peržiūrėti puslapį