2009-01-25

Žmonės, kurie už mus balsavo tikėjosi ne pinigų, o teisingumo BALSAS LT ir LNK

Žmonės sutinka aukotis, bet tik tuo atveju, jei mes rodome kuklumo pavyzdį,

Mano kritinės kalbos 2009 01 24 d. TS-LKD posėdyje fragmentai

http://www.balsas.lt/naujiena/234529/a-kubilius-svarbiausias-vyriausybes-pasiekimas-lito-stabilumas-atnaujinta-video/rubrika:naujienos-lietuva-politika

...Anot TS-LKD Klaipėdos skyriaus pirmininko Naglio Puteikio, konservatorių frakcija Seime privalėjo balsuoti vieningai dėl atlyginimų sumažinimo parlamentarams ne 15, o 50 proc., nes taip, anot jo, būtų pasiektas žmonėms suvokiamas „teisingas" karpymo dydis. Po šio sprendimo, anot jo, turėjo būti nurėžti atlyginimai visiems valdiškų įmonių direktoriams, kurie gauna po keliolika tūkstančių litų.

„Tokie sprendimai labiau atitiktų teisingumo ir atsakomybės sąvokas, kuriomis pastaruoju metu dažnai remiasi ir Vyriausybės nariai, frakcijos Seime atstovai. Žmonės, kurie už mus balsavo tikėjosi ne pinigų, o teisingumo. Žmonės sutinka aukotis, bet tik tuo atveju, jei mes rodome susivaržymo, kuklumo, taupumo pavyzdį, kad kovojame prieš oligarchus, monopolijas, Leo LT ir pan.", - sakė N.Puteikis.

 

2009 01 24 d. LNK žinių reportažas apie tai: http://www.balsas.lt/video/234541

 

P.S.: tos pačios dienos LTV ir Baltijos TV žinioms daviau interviu, bet nežinau, ar jos yra internete.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Pasikartosiu, nesutinku su jumis, gerbiamas Nagli, dėl kritikos. Jūs neteisingai kritikuojate TS-LKD. Ir nėra čia ko gerėtis budulių riaušėmis. Manau, sunkiu metu reikia vieningai, petys petin stoti į kovą prieš melą, šmeižtą, purvasklaidą, LKP-LDDP-LSDP, budulius. Kritikuoti lengva, bet dirbti sunku.

Anonimiškas rašė...

gegutė šikanti įsavo lizdą