2013-09-20

Prokurorai biudžeto lėšomis reklamuoja naujai iškeptą privatų advokatą G. Danėlių.

Klaipėdos prokuratūros atstovė spaudai reklamuoja privatų advokatą ir tai daro labai saldžiai šleikščiu stiliumi:
"Kas pastūmėjo G.Danėlių baigti darbą prokuratūroje? Į šį klausimą atsakymo bandė ieškoti Klaipėdos apygardos prokuratūros vyriausioji specialistė Palmira Martinkienė."
N.P.: čia tokios tradicijos šioje prokuratūroje - už valdiškus pinigus dirbti privatiems interesams, užuot gynus viešą interesą.
G.Danėlius tik per plauką vos netapo gen.prokuroro pavaduotoju. Jo vaovaujama prokuratūra nuolat atmesdavo prašymus ginti nuo prichvatizavimo
visuomenės turtą, aršiai gynė libcentristus konkrečiose bylose, atstovavo verslininkų numatomą pelną "stiklainių" statybose, gynė juoduosius archeologus, kuriuos pagavome su paveldo darbuotojais už rankos Apuolės senkapyje: slėpė kartu su Skuodo prokuroru tų plėšikų susirašinėjimą skaipu, kurį iš ištrinto tų plėšikų kompo buvo atstatę sąžiningi VRM pareigūnai ir t.t. Spėju, kad jis nueis dirbti velnio advokatu pas tuos pačius, kuriuos atstovaudavo dirbdamas prokurorų vadovu.
Gal pagaliau Klaipėdos prokuratūroje sumažės aršiai socialiai neatsakingų verslininkų bei liberalcentristų asmeninius interesus, o ne viešą interesą ginančių prokurorų, kurie laisvalaikiu dar globodavo ir už rankos pagautus Skuodo juoduosius archeologus.
O gal įvyks antras stebuklas (po teismo sprendimo, apgynusio V.Giržadą) gen.prokuratūrai pavyks paskirti Klaipėdos prokuratūros vadovu sąžiningą ir bendrąjį gėrį ginantį teisėsaugininką?
P.S.: kol gen.prokuroru buvo Valantinas, iš 6 mano skundų po to, kai juos dėl libcentristų neteisėtų Danės krantinės išnuomavimų ir įvairių objektų prichvatziavimų atmetė vietiniai prokurorai, 4-ių ėmėsi gen.prokuratūra ir per teismus panaikino neteisėtus savivaldybės tarybos ir panašius sprendimus.

Komentarų nėra: