2013-09-17

V.Giržado grąžinimui į darbą reikės antstolės Vaicekauskienės ir 240 policininkų?

Sprendžiant iš VRM ministro ir kitų pareigūnų reakcijos į teismo sprendimą dėl V.Giržado grąžinimo į FNTT vadovo pavaduotojo pareigas, juos ir kartu visą LT vis dar valdo saugumiečiai iš VSD, kurie tai daro per tas pažymas ir davimą arba ne teisės dirbti su slapta informacija, tokiu būdu realiai kontroliuodami bet kurį svarbesnį LT pareigūną. Tokią galimybę saugumiečiams užgrobti valstybę suteikė keli pastarieji Seimai, priimdami atitinkamus įstatymus. Kol LT parlamentas nepajaus savigarbos, tol situacija nepasikeis.
Kol kas esame vienintelė tokia iš ES šalių, kurioje saugumiečiai daro ką tik nori, net beveik kratas teismuose, kad tik jie nepriimtų nepalankių VSD intrigantams sprendimų.
Taigi, žemiau cituojamas žodžių kratinys išvertus į žmonių kalbą reiškia, kad VRM ir FNTT karštligiškai ieško galimybių nevykdyti teismo sprendimo dėl V.Giržado grąžinimo į darbą:
"Vidaus reikalų ministras Dailis Alfonsas Barakauskas antradienį teigė ketinąs konsultuosis su Valstybės saugumo departamentu (VSD) dėl leidimo V.Giržadui dirbti su slapta informacija. „Ne teismas nusprendžia, ar turi teisę pareigūnas dirbti su slapta informacija. Šitą teisę ir patikrą atlieka VSD ir aš jau kartojau vieną kartą, kad vidaus reikalų ministras šiandien, ko gero už pusvalandžio, kreipsis į VSD, kad (jis) paaiškintų, ar turi galiojantį, ar reikia naujo leidimo V.Giržadui", - pažymėjo jis. D.A.Barakauskas pabrėžė, kad leidimų dirbti su slapta informacija išdavimas nėra jo funkcija: „Ne Vidaus reikalų ministerija išduoda leidimą dirbti su slapta informacija, tai daro VSD". FNTT vadovas Kęstutis Jucevičius BNS antradienį sakė, kad po teismo sprendimo į FNTT direktoriaus pavaduotojo pareigas grįžęs V.Giržadas kol kas nėra atgavęs leidimo dirbti su slapta informacija.
N.P.: Jei vis dėlto VSD ir toliau lieps VRM-ai nevykdyti teismo sprendimo, tai nieko tokio baisaus: pakviesime antstolę Vaicekauskienę su 240 policininkų ir smogikų -jie greitai moka įvykdyti teismo sprendimus:
1. Uždės 400 LT kasdieninę baudą VRM ir FNTT vadovams,
2. atsives su savimi 240 ginkluotų policininkų, kurių dalis bus smogikai su kaukėmis ir pompiniais šautuvais, kurie išlauš FNTT duris,
3. FNTT vadovą parvers ant grindų aukštielninką ir dviem policininkams laikant jį už rankų, trečias su juoda kauke suduos du kartus su pompiniu šautuvu jam per lyties organus, kaip kad 1956 metais KGB darė su partizanų vadu Adolfu Ramanausku-Vanagu ir kaip kad padarė policijos gen,komisaro ir gen,prokuroro slepiamas smogikas su kauke per Garliavos šturmą neįgaliam Kęstučiui Dudėnui.
Tokiu būdu greitai įvykdysime teismo sprendimą ir grąžinsime V.Giržadą į darbą, ar ne?

P.S.: įdomu, kokiomis proporcijomis atlygins valstybei patirtą žalą dėl neteisėto V.Giržado atleidimo tai inicijavę pareigūnai iš VSD, prezidentūros ir VRM - juk būtų negražu visą kompensaciją, kurią išmokės valstybė V.Giržadui, pakabinti ant tuometinio ministro Palaičio, kuris, kaip žinome, apskritai yra „ne prie ko".?

P.P.SVSD darė beveik poėmius ir kartą  Vyr.adminstraciniame teisme neva teisėjai neturi teisės dirbti su slapta informacija siekdami paveikti jų sprendimą dėl Giržado. Teisėjai kreipėsi į Konstitucinį teismą dėl tokio VSD elgesio, nes  Seimas teisėjų nuo VSD negynė - nepadarė jokio pareiškimo apie VSD minėtus antikonstitucinius veiksmus todėl teisėjams teko gintis patiems. 
Tai akivaizdu, kas valdo Lietuvą - tikrai ne Seimas, akivaizdu, kad VSD.

Komentarų nėra: